Tjänster

Hos oss kan du köpa kontorsmaterial, hämta och skicka paket, hyra postbox, laga din mobil eller surfplatta samt få hjälp med utskrifter, kopiering, scanning och fax.

Kontorsmaterial

Vi tillhandahåller all sorts kontorsmaterial, och vi kan även beställa in det som inte finns i vårt sortiment. Kom in och ta en titt för att få hjälp med dina behov.

Postombud - skicka och hämta paket

Du kan enkelt skicka och hämta paket via oss. Vi har samarbete med Postnord, Schenker, DHL och Bring.

Vi erbjuder även hemleverans av paket som levererats till oss. Pris från 150kr, kontakta oss via mejl eller telefon, eller besök vår butik för mer information.

Postboxar

Vi erbjuder uthyrning av postboxar till både privatpersoner och företag. En postbox är ett utmärkt sätt att se till att din post alltid kommer fram och passar dig som kanske har ett företag, får mycket post, reser mycket eller ofta flyttar.

Läs mer på vår sida kring postboxar för att ta del av våra priser, villkor samt vårt enkla ansökningsformulär.

Läs mer och ansök om postbox

Laga smartphones och surfplattor

Det är alltid tråkigt när olyckan är framme och skärmen på din smartphone eller surfplatta spricker eller batteriet helt enkelt börjar ge upp.

Laga din mobil eller surfplatta

Utskrift, kopiering, scanning och fax

Vi hjälper dig med utskrifter (både färg samt svartvita dokument), kopiering, scanning och fax. Enklast är om du skickar det du vill ha utskrivet till a.utskrift@gmail.com.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med utskrifter.